15 december

Idag har vi profildag i Malmaskolan, alltså får vi hålla på med profilen hela skoldagen. Vi ska jobba med våran affish och förmodligen göra ett programblad. Marie, från media-inriktningen på Prins Wilhelm, kommer hit idag och ska hjälpa oss att göra våra saker så bra som möjligt.


Just nu håller vi på att ta kort på alla dom olika grupperna inom estetprofilen. Vi har också tagit kort på en hedvarelse och sara.

12 december

Idag var det lucia-firande i matsalen i vår skola, så vi satt och lyssnade på julsånger, åt pepparkakor och drack saft en stund på morgonen. Så vi missade en halvtimme av profiltiden. Efter det åkte vi upp till hembygdsgården och tog kort på olika föremål från tiden då Malmköping var fullt av militärer. Vi fick prova kläder och hålla i olika vapen. Bilderna vi tog ska vi använda på affishen och i programbladet.


Bilder:

Här kommer lite bilder från idag och från förra veckan:

':)

.

Dramagruppen har idag ägnat sig åt röstövningar. Det är viktigt att en skådespelare talar tydligt  och högt även om vi kommer att ha myggor på föreställningarna. Som ni ser på bilden så tyckte de att det var jätteroligt...


RSS 2.0